Idea Warna Ruang Tamu Untuk Hiasan Dalaman Mahligai Impian.

Idea Warna Ruang Tamu Untuk Hiasan Dalaman Mahligai Impian.

Rumah Cantik Top One Property

Pemilihan warna cat dinding memainkan peranan yang penting dalam hiasan dalaman mahligai impian kita. Di sini kami kongsikan warna cat yang boleh anda cuba untuk menghiasi rumah idaman anda.

  • Biru Lembut
  • Putih
  • Kuning Terang / Mustard
  • Hijau Gelap
  • Kelabu
Biru Lembut

Biru Lembut adalah warna biru seperti pada langit. Warna ini sangat sesuai digunakan pada ruang tamu anda, kerana memberi kenyamanan dan ketenangan. Warna biru lembut ini membantu ruangan terasa sedikit lebih luas dan menjadikan rumah luas dan selesa.

Putih

Pilih warna putih untuk kesegaran ruang tamu anda untuk menyerlahkan penampilan klasik. Warna putih yang sempurna boleh dijadikan latar untuk hiasan ruang tamu anda sambil mewujudkan persekitaran tempat tinggal yang selesa.

Kuning Terang / Mustard

Walaupun anda mungkin ragu-ragu untuk mengecat dinding anda dengan warna kuning terang, warna kuning terang dapat menambahkan cahaya damai di ruang anda.

Hijau Gelap

Tradisional dan menenangkan, ruang berwarna hijau gelap mengundang ketenangan dan gaya pada reka bentuk bilik. Cuba campurkan cat hijau yang muram ke ruang tamu anda untuk sedikit keanggunan yang berfungsi dengan baik dengan nada neutral dan hiasan rumah anda menjadi rumah idaman yang di impikan

Kelabu

Walaupun warna kelabu boleh menjadi sejuk dan suram, warna kelabu yang betul akan membuka ruang tamu anda dan menambah sedikit lapisan perak ke ruang. Pilih warna kelabu yang lebih terang untuk rasa feminin atau berani dengan warna gelap yang dramatik untuk warna neutral yang sempurna.

Itulah idea yang dapat kami kongsikan dengan anda,  Jangan pernah memandang rendah idea-idea yang ada dipikiran anda tentang menciptakan ruang tamu idaman, anda lah yang menghuni rumah itu, jadi jangan takut untuk mengaplikasikan idea anda sendiri untuk menghiasi ruang tamu sesuai impian anda.

Ingin membeli rumah di Kelantan? Atau ingin membina rumah di atas tanah sendiri? Kami di 𝗧𝗢𝗣 𝗢𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗣𝗘𝗥𝗧𝗬 sedia membantu merealisasikan impian anda untuk memiliki mahligai idaman yang di impikan.

klik untuk whatsapp:

Wan Zailani
wasap.my/60139139191/rumah

Wan Izzat
wasap.my/60129029191/rumah

Faizi Izwan
wasap.my/60199004334/rumah

Haqif Azmi
wasap.my/60143347464/rumah

Farahani Razali
wasap.my/60145022150/rumah

𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐄𝐋𝐎𝐏𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃
📍 Lot 2007 Tingkat 1 Block JSection 37,
Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

📞 09 773 9191

Bina Rumah atas tanah sendiri Kelantan
Rumah Banglo Mewah Di Pasir Mas Dalam Proses Pembinaan Di Buka Untuk Jualan.

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Archives