LAWA! Pasangan Ini DIY Sendiri Rumah Impian Mereka. 😍

LAWA! Pasangan Ini DIY Sendiri Rumah Impian Mereka. 😍

Setiap orang mempunyai impian untuk memiliki rumah sendiri. Kediaman yang selesa, dihias cantik dan nyaman. Tak kira lah jenis kediaman yang sempit dan ruang yang agak terhad, ia tidak menjadi penghalang untuk kita menyusun atur dan mendekorasi ruang yang ada mengikut citarasa yang di idamkan. Begitu juga dengan pemilik akaun facebook FARINIE MARICAN, yang menginginkan kediaman yang tampak elegan, yang ckup selesa buat dirinya serta suami dan anak-anak.

Rumah yang didiami selama 3 tahun yang berkeluasan 680 kaki persegi ini di ubah suai sendiri secara berperingkat dengan mengetengahkan konsep temporari menjadikan rumah aparment kos rendah ini kelihatan sangat timeless dengan setiap perincian yang dipilih dengan teliti oleh pemiliknya.

Idea keseluruhan renovasi datangnya dari pasangan suami isteri ini sendiri tanpa melantik mana-mana konsultan. Jadi mari sama- sama kita scroll down untuk lihat kemasan dan susun atur di dalam rumah puan farinie marican.

.

Siling plaster yang dipasangkan chandelier dan downlight kelihatan amat menawan dengan pencahayaan yang betul, sekaligus dapat membangkitkan mood yang nyaman dan romantis pada ruang.Kertas dinding juga ditampal sebagai feature wall di belakang kabinet tv.

.

Wainscoting mendominasi segenap dinding ruang tamu ke koridor bilik menjadi pilihan pemilik. Selain itu di selitkan dengan hiasan pokok, bunga orkid, jam dinding, lampu gantung dan cermin geometri dapat menaikkan mood ruang dengan serta merta.

.

.

.

.

.

Jangan terkejut bahawa pemilik hanya mengeluarkan modal sebanyak 20k sahaja untuk kos keseluruhan pengubahsuaian rumahnya. Semoga menjadi inspirasi buat anda untuk mengubahsuai rumah kediaman anda.

Banglo Khas Kepada Orang Kelantan Yang Pentingkan Kualiti

𝗦𝘁𝗮𝘁𝘂𝘀 𝗿𝘂𝗺𝗮𝗵 𝗱𝗮𝗹𝗮𝗺 𝗽𝗲𝗺𝗯𝗶𝗻𝗮𝗮𝗻 𝗱𝗮𝗻 𝗱𝗶𝗷𝗮𝗻𝗴𝗸𝗮 𝘀𝗶𝗮𝗽 𝘀𝗲𝗽𝗲𝗻𝘂𝗵𝗻𝘆𝗮 𝗦𝗘𝗣𝗧𝗘𝗠𝗕𝗘𝗥 𝟮𝟬𝟮𝟭 – 𝗡𝗢𝗩𝗘𝗠𝗕𝗘𝗥 𝟮𝗢𝟮𝟭

#𝗣𝗔𝗦𝗜𝗥𝗠𝗔𝗦

𝐏𝐓 𝟐𝟓𝟑𝟑 Keluasan Rumah – 1821kps
Keluasan Tanah – 52++kps
Harga Awalan – RM450k
𝐏𝐓 𝟐𝟓𝟑𝟒 Keluasan Rumah – 1907kps
Keluasan Tanah – 52++kps
Harga Awalan – RM450k

Jika berminat / ingin lawat tapak

𝗖𝗔𝗟𝗟. : +𝟲𝟬𝟭𝟮 𝟵𝟬𝟮 𝟵𝟭𝟵𝟭 (𝗪𝗔𝗡 𝗜𝗭𝗭𝗔𝗧)
𝗖𝗔𝗟𝗟. : +𝟲𝟬𝟭𝟯 𝟵𝟭𝟯 𝟵𝟭𝟵𝟭 (𝗪𝗔𝗡 𝗭𝗔𝗜𝗟𝗔𝗡𝗜)

atau whatsapp

wasap.my/60129029191/bangloekslusif

wasap.my/60139139191/bangloekslusif

wasap.my/60145022150/bangloekslusif

wasap.my/60199004334/bangloekslusif

wasap.my/60143347464/bangloekslusif

Banyak lagi projek rumah yang kami buat di sekitar Kelantan! Orang Kelantan dan Terengganu nak bina rumah atas tanah sendiri pun boleh 🥰

𝟭𝟬𝟬% 𝗦𝘆𝗮𝗿𝗶𝗸𝗮𝘁 𝗯𝘂𝗺𝗶𝗽𝘂𝘁𝗿𝗮
Like page👍 Top One Property

𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐄𝐋𝐎𝐏𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃
📍 Lot 2007 Tingkat 1 ( Block J ) Section 37,
Jalan Pengkalan Chepa,
15400 Kota Bharu,
Kelantan

09-773 9191

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Archives