Idea Dekorasi Bilik Tidur Yang Simple & Selesa.

Idea Dekorasi Bilik Tidur Yang Simple & Selesa.

Memiliki bilik tidur yang selesa dan cantik merupakan impian setiap orang. Cara menyusun atur dan hias bilik tidur dengan betul bukan sahaja menjadikan bilik tidur kelihatan lebih luas malah akan menjadikan ia nya lebih tenang dan selesa buat penghuninya.

Dekorasi 1
Dekorasi 2
Dekorasi 3
Dekorasi 4
Dekorasi 5
Dekorasi 6
Dekorasi 7
Dekorasi 8
Dekorasi 9
Dekorasi 10

Tip Tambahan :

  • Elakkan memilih terlalu banyak lampu terutama daripada jenis mentol kerana ia akan menjadikan kamar anda agak panas dan kurang selesa.
  • Sama ada katil besi atau kayu, kepala katil merupakan teraju utama di dalam menentukan sebuah konsep kamar beradu. Jadi, sebaiknya jika anda memilih kepala katil kayu, pastikan yang lainnya juga dibina daripada material yang sama. Begitu juga sebaliknya.
  • Kemasan lembut banyak membantu mencantikkan ruang. Sekiranya anda inginkan corak flora, cubalah corak yang mempunyai latar belakang putih. Bunga yang terhasil akan kelihatan lebih bermaya dan tidak terlalu menyesakkan mata.

Banglo Khas Kepada Orang Kelantan Yang Pentingkan Kualiti

Ingin membeli rumah di Kelantan? Atau ingin membina rumah di atas tanah sendiri? Kami di 𝗧𝗢𝗣 𝗢𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗣𝗘𝗥𝗧𝗬 sedia membantu merealisasikan impian anda untuk memiliki mahligai idaman yang di impikan.

Top One Property bertanggungjawab dalam memastikan pelan dan design rumah anda dirangkan dengan terbaik.Kami menitik beratkan tentang susun atur ruang supaya rumah kelihatan luas, privacy terjaga, kesesuaian dengan arah kiblat, dan arah pencahayaan matahari.Pandangan hadapan rumah juga dibuat dengan teliti sebagai contoh kompressor penghawa dingin tidak kelihatan dari pandangn depan rumah supaya rumah nampak lebih kemas.Banyak lagi faktor yang kami ambil kira dalam membina kediaman idaman anda. Kami membina rumah seolah-olah kami sendiri ingin duduki, Rumah yang ingin kami duduki mestilah dibina dengan puas hati dari A sampai ke Z 😉

Klik whatsapp team kami untuk bertanya lebih lanjut:

Wan Zailani
wasap.my/60139139191/rumah

Wan Izzat
wasap.my/60129029191/rumah

Faizi Izwan
wasap.my/60199004334/rumah

Haqif Azmi
wasap.my/60143347464/rumah

Farahani Razali
wasap.my/60145022150/rumah

𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐄𝐋𝐎𝐏𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃
📍 Lot 2007 Tingkat 1 Block JSection 37,
Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

📞 09 773 9191

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Archives