Kemasan Stamped Concrete Penyeri Landskap Laman Rumah Viral

Kemasan Stamped Concrete Penyeri Landskap Laman Rumah Viral

Trend terbaru masa kini untuk hiasan laman rumah anda.

KENALI APA ITU STAMPED CONCRETE :

📌Stamped concrete adalah konkrit yang berpola dan / atau bertekstur atau timbul untuk menyerupai bata, batu tulis, batu bendera, batu, jubin, kayu, dan pelbagai corak dan tekstur lain. Stamped concrete biasanya digunakan untuk beranda, trotoar, jalan masuk, geladak kolam, dan lantai dalaman. Keupayaan konkrit setem menyerupai bahan binaan lain menjadikan konkrit setem menjadi alternatif yang lebih murah daripada menggunakan bahan asli lain seperti batu, batu tulis atau batu bata.

📌Terdapat tiga prosedur yang digunakan dalam stamped concrete yang memisahkannya daripada prosedur konkrit yang lain; penambahan warna asas, penambahan warna aksen, dan memasukkan corak ke dalam konkrit. Ketiga prosedur ini memberikan konkrit yang dicap dengan warna dan bentuk yang serupa dengan bahan binaan semula jadi. Ini juga tahan lama daripada batu beraspal, dan masih menyerupai rupa.

📌kukuh
📌bersih
📌cantik
📌murah

Kelebihan Stamped Concrete

🔊Tempoh Kesiapan yang CEPAT
🔊Tahan Lama dan Mudah Diselenggarakan
🔊Pelbagai Corak dan Warna Boleh Menjadi Pilihan

Baca : Banglo Khas Kepada Orang Kelantan Yang Pentingkan Kualiti

𝗧𝗢𝗣 𝗢𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗣𝗘𝗥𝗧𝗬 adalah syarikat pemaju hartanah dan kontraktor binaan yang berpusat di Kota Bharu, Kelantan. Syarikat ini dimiliki oleh 100% Melayu Bumiputra.

Kami di 𝗧𝗢𝗣 𝗢𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗣𝗘𝗥𝗧𝗬 membina dan menjual rumah di Kelantan dan Terengganu. Rumah yang kami tawarkan lebih murah berbanding dengan kualiti yang kami tawarkan. Bahan yang kami gunakan untuk membina rumah adalah dari jenama-jenama terkemuka dan semestinya dengan kualiti terjamin!

Ramai yang kagum dengan rumah yang telah kami bina dengan harga yang ditawarkan. Spesifikasi rumah yang kami tawarkan dengan harga mampu milik tidak mampu ditawarkan oleh pemaju lain. Bagi kami, biar untung kecil, janji anda tersenyum puas apabila menerima kunci rumah!

Klik whatsapp team kami untuk bertanya lebih lanjut:

Wan Zailani
wasap.my/60139139191/rumah

Wan Izzat
wasap.my/60129029191/rumah

Faizi Izwan
wasap.my/60199004334/rumah

Haqif Azmi
wasap.my/60143347464/rumah

Farahani Razali
wasap.my/60145022150/rumah

𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐄𝐋𝐎𝐏𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃
📍 Lot 2007 Tingkat 1 Block JSection 37,
Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

📞 09 773 9191

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Archives