15 Idea Untuk Deko Sudut Meja Khas Bar Kopi

15 Idea Untuk Deko Sudut Meja Khas Bar Kopi

Ramai orang tidak dapat memulakan pagi mereka tanpa sekurang-kurangnya satu cawan kopi. Tetapi dengan kekangan masa, anda tidak sempat untuk ke kedai kopi kegemaran untuk merasai kopi yang anda minati.

Tambahan pula sekarang negara kita sedang di landa wabak Covid-19, ramai antara kita yang menyahut saranan kerajaan untuk bekerja dari rumah dan kerajaan juga telah mengumumkan TOTAL LOCKDOWN. Ini menyukarkan anda keluar ke kedai untuk mendapatkan secawan kopi yang digemari.

Anda tidak perlu melepaskan tabiat kafein anda. Kami telah mengumpulkan contoh idea deko sudut meja khas bar kopi untuk menyediakan kopi di rumah untuk anda terus menikmati secawan kopi yang digemari setiap hari tanpa halangan lagi.

Anda boleh menyesuaikannya sesuai dengan keperluan dan kepekaan reka bentuk anda.

Baca : Banglo Khas Kepada Orang Kelantan Yang Pentingkan Kualiti

𝗧𝗢𝗣 𝗢𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗣𝗘𝗥𝗧𝗬 adalah syarikat pemaju hartanah dan kontraktor binaan yang berpusat di Kota Bharu, Kelantan. Syarikat ini dimiliki oleh 100% Melayu Bumiputra.

Kami di 𝗧𝗢𝗣 𝗢𝗡𝗘 𝗣𝗥𝗢𝗣𝗘𝗥𝗧𝗬 membina dan menjual rumah di Kelantan dan Terengganu. Rumah yang kami tawarkan lebih murah berbanding dengan kualiti yang kami tawarkan. Bahan yang kami gunakan untuk membina rumah adalah dari jenama-jenama terkemuka dan semestinya dengan kualiti terjamin!

Ramai yang kagum dengan rumah yang telah kami bina dengan harga yang ditawarkan. Spesifikasi rumah yang kami tawarkan dengan harga mampu milik tidak mampu ditawarkan oleh pemaju lain. Bagi kami, biar untung kecil, janji anda tersenyum puas apabila menerima kunci rumah!

Klik whatsapp team kami untuk bertanya lebih lanjut:

Wan Zailani
wasap.my/60139139191/rumah

Wan Izzat
wasap.my/60129029191/rumah

Faizi Izwan
wasap.my/60199004334/rumah

Haqif Azmi
wasap.my/60143347464/rumah

Farahani Razali
wasap.my/60145022150/rumah

𝐓𝐎𝐏 𝐎𝐍𝐄 𝐃𝐄𝐕𝐄𝐋𝐎𝐏𝐌𝐄𝐍𝐓 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃
📍 Lot 2007 Tingkat 1 Block JSection 37,
Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

📞 09 773 9191

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Archives