Impian Mini Surau Dalam Rumah Menjadi Kenyataan๐Ÿฅฐ

Impian Mini Surau Dalam Rumah Menjadi Kenyataan๐Ÿฅฐ

Di artikel kami kali ini, kami kongsikan dengan anda mini surau yang didekorasi oleh Siti Qisamni untuk dijadikan inspirasi untuk mini surau dalam rumah impian anda.

Menurut post FB yang dilayarkan oleh puan Siti Qisamni,,ruang mini surau ini sebelum di jadikan mini surau ianya adalah ruang atas rumahnya tetapi telah di ubah suai menjadi mini surau buat keluarga mereka.

Alhamdulillah.Dari jaman Dulu selalu berangan nak ada satu mini surau dalam rumah..kecil pun takpe,bajet pun takpe.deep dgn kata kata ustaz ustazah jika diizinkan ujud kan lah satu ruang ibadah didalam rumah kerana ada keberkatan..semoga deco simple ini memberi inspirasi kpd yang lain untuk cipta sudut ruang solat walau pun kecil INSHALLAH๐Ÿ’•

Siti Qisamni
Sebelum
Selepas
jam dinding azan ni sangat best..sebelom masuk azan akan ada bacaan alquran dan zikir.sangat tenang๐Ÿ’• – Siti Qisamni

Baca : Jumlah Pinjaman Bank Untuk Memiliki Sesebuah Rumah Kediaman.

BANGLO MODEN, EKSKLUSIF DAN SANGAT LUAS DI PASIR MAS!

Betul ke susah nak cari rumah moden dan eksklusif sekitar Pasir Mas? Jangan risau kami ada membina unit banglo seperti itu berdekatan Bandar Pasir Mas. Kawasan yang sangat-sangat cantik dan strategik!

๐˜ฝ๐˜ผ๐™‰๐™‚๐™‡๐™Š ๐™ˆ๐™Š๐˜ฟ๐™€๐™‰ ๐˜ฟ๐˜ผ๐™‰ ๐™‡๐™๐˜ผ๐™Ž ๐™๐™‰๐™๐™๐™† ๐™’๐˜ผ๐™๐™‚๐˜ผ ๐™‹๐˜ผ๐™Ž๐™„๐™ ๐™ˆ๐˜ผ๐™Ž

4 BILIK TIDUR 3 BILIK AIR
โ–ช Keluasan Rumah: 1821 – 1907 Sqft
โ–ช Keluasan Tanah: 52++ Sqft
โ–ช Pagar Bata Keliling Rumah
โ–ช Binaan Rumah yang Tinggi
โ–ช Tapak rumah ditinggikan dari aras jalan
โ–ช Jalan Tar Rapat ke Pagar
โ–ช Kawasan kejiranan yang harmoni dan tenang
โ–ช Dikelilingi banglo sedia ada
โ–ช Kawasan bebas banjir

PERCUMA :

โœ… Lampu Led Down Lights Di Setiap Ruangan Rumah
โœ… Kipas
โœ… Deposit dan Pemasangan Api & Air
โœ… Aircond 1.5Hp di Masterbedroom
โœ… Poin Aircond di Setiap Ruangan Rumah (Kecuali Dapur)
โœ… Autogate System
โœ… Table Top
โœ… External Hydronator Water Filter

๐—ฅ๐—จ๐— ๐—”๐—› ๐——๐—”๐—› ๐—Ÿ๐—”๐—ช๐—”, ๐—•๐—”๐—›๐—”๐—ก ๐—•๐—œ๐—ก๐—”๐—”๐—ก ๐—•๐—˜๐—ฅ๐—๐—˜๐—ก๐—”๐— ๐—” ๐——๐—”๐—ก ๐—•๐—˜๐—ฅ๐— ๐—จ๐—ง๐—จ, ๐——๐—”๐—ฃ๐—”๐—ง ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—–๐—จ๐— ๐—” ๐— ๐—”๐—–๐—”๐— -๐— ๐—”๐—–๐—”๐—  ๐—Ÿ๐—”๐—š๐—œ. ๐—ง๐—”๐—ฃ๐—œ ๐—Ÿ๐—ข๐—ž๐—”๐—ฆ๐—œ ๐— ๐—”๐—–๐—”๐—  ๐— ๐—”๐—ก๐—”?๐—Ÿ๐—ข๐—ž๐—”๐—ฆ๐—œ ๐—ง๐—˜๐—ฅ๐—•๐—”๐—œ๐—ž ๐——๐—”๐—ก ๐—ฆ๐—”๐—ก๐—š๐—”๐—ง ๐—ฆ๐—ง๐—ฅ๐—”๐—ง๐—˜๐—š๐—œ๐—ž!

โœ…1.5km ke Bandar Pasir Mas
โœ…2.1km ke Klinik Kesihatan Bandar
โœ…2.7km ke Stesen Bas dan Pasar Besar
โœ…600m ke Masjid Ismailiyah
โœ…600m ke SK Sultan Ibrahim 4

Rumah dalam pembinaan dan dijangka siap sepenuhnya September 2021.Book sekarang untuk dapat harga awalan (Harga akan meningkat apabila rumah dah siap sepenuhnya!)

ADA 2 UNIT SAHAJA!
HARGA AWALAN : RM450,000

Info lanjut hubungi:
๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿ”๐ŸŽ๐Ÿ ๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ (๐–๐š๐ง ๐ˆ๐ณ๐ณ๐š๐ญ)
๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ (๐–๐š๐ง ๐™๐š๐ข๐ฅ๐š๐ง๐ข)
๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ ๐Ÿ”๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ ๐Ÿ—๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ (๐™๐ฎ๐ฅ ๐‡๐š๐ช๐ข๐Ÿ)

Klik untuk terus whatsapp
https://toponeproperty.wasap.my

#toponeproperty

๐“๐Ž๐ ๐Ž๐๐„ ๐ƒ๐„๐•๐„๐‹๐Ž๐๐Œ๐„๐๐“ ๐’๐ƒ๐ ๐๐‡๐ƒ
๐Ÿ“ Lot 2007 Tingkat 1 Block JSection 37,
Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

๐Ÿ“ž 09 773 9191

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Archives