25 Koleksi kolam yang boleh dijadikan inspirasi untuk anda 😍

25 Koleksi kolam yang boleh dijadikan inspirasi untuk anda 😍

Kalau musim panas, rata-rata mummy and daddy bawa anak-anak pergi mandi dan berenang. Selalunya air swimming pool sejuk hingga anak-anak menggeletar badan, namun musim panas yang lama dan hangat di Malaysia menyebabkan air kolam renang menjadi suam-suam kuku dan sedap untuk berendam serta menyelam lama hingga ke petang.

Jadi, kali ini mummy and daddy bolehlah merealitikan projek membuat kolam renang di rumah kerana anak-anak sudah pandai berenang dan menjadi aktiviti harian mereka. Berenang juga adalah amalan sunnah. Rumah teres, rumah banglo atau, rumah kampung sekali pun semuanya berhak mempunyai kolam renang sendiri.

Kos? Boleh buat ikut kemampuan. Budget , sederhana, cantik semuanya bergantung kepada poket masing-masing. Nawaitu, nak terapi badan dan lakukan aktiviti sunnah ini untuk seisi keluarga. Lokasi cadangan? Belakang rumah, tepi rumah atau hadapan rumah. Jika nak buat atas bumbung rumah pun boleh.

Jom buat Kolam renang di rumah!πŸ€—

Hari ni, jom cuci mata melihat kolam-kolam renang rumah orang lain yang agak-agak muat untuk rumah jenis teres, banglo, semiD atau halaman belakang rumah kampung mak ayah kitaΒ 

Kredit Gambar : Google

Banglo Khas Kepada Orang Kelantan Yang Pentingkan Kualiti

Ingin membeli rumah di Kelantan?

Atau ingin membina rumah di atas tanah sendiri?

Kami di 𝗧𝗒𝗣 π—’π—‘π—˜ 𝗣π—₯π—’π—£π—˜π—₯𝗧𝗬 sedia membantu merealisasikan impian anda untuk memiliki mahligai idaman yang di impikan.

𝗧𝗒𝗣 π—’π—‘π—˜ 𝗣π—₯π—’π—£π—˜π—₯𝗧𝗬 adalah syarikat pemaju hartanah yang berpusat di Kota Bharu, Kelantan. Syarikat ini dimiliki oleh 100% Melayu Bumiputra. Ramai yang kagum dengan rumah yang telah kami bina dengan harga yang ditawarkan. Spesifikasi rumah yang kami tawarkan dengan harga mampu milik tidak mampu ditawarkan oleh pemaju lain. Bagi kami, biar untung kecil, janji anda tersenyum puas apabila menerima kunci rumah!

Whatsapp team kami sekarang untuk lebih lanjut:

Wan Zailani
wasap.my/60139139191/rumah

Wan Izzat
wasap.my/60129029191/rumah

Faizi Izwan
wasap.my/60199004334/rumah

Farahani Razali
wasap.my/60145022150/rumah

π“πŽπ πŽππ„ πƒπ„π•π„π‹πŽππŒπ„ππ“ 𝐒𝐃𝐍 𝐁𝐇𝐃
πŸ“ Lot 2007 Tingkat 1 Block JSection 37,
Jalan Pengkalan Chepa, 15400 Kota Bharu, Kelantan.

πŸ“ž 09 773 9191

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Instagram

Archives